مذاکرات تا چه حد بر اقتصاد و تولید تأثیر گذاشته است؟| فعالان اقتصادی خراسان رضوی پاسخ می‌دهند وزیر صمت: در حال افزایش ظرفیت تولید برق در بخش صنعتی هستیم دروازه‌ای به جهان رنگارنگِ گردشگری | گزارش شهرآرانیوز از هجدهمین نمایشگاه بین‌المللی گردشگری و صنایع دستی مشهد+فیلم سامانه «خودنویس» انحصار مشاوران املاک در عقد قرارداد را شکست | سامانه‌ای کاملاً رایگان سقوط ۳۰ درصدی تولید صنایع در نخستین ماه ۱۴۰۴ هفته کاهشی دیگر در بازار خودرو | افت قیمت خودرو ادامه دارد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) مدیرعامل شرکت مخابرات ایران: پروژه هوشمندسازی شهر مشهد، بزرگ‌ترین پروژه ارتباطی کشور است طلای جهانی تغییر مسیر داد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) بررسی قیمت روز برنج و حبوبات در مشهد (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) | برنج ایرانی از حدود ۱.۵ تا ۲.۷ میلیون تومان یارانه اردیبهشت ۱۴۰۴ به حساب دهک یک تا ۳ واریز شد | یارانه دهک‌های ۴ تا ۹ چه روزی واریز می‌شود؟ فروش بیش از ۱۰ هزار میلیارد تومان شمش طلا در ۱۱ حراج از ابتدای سال تاکنون قیمت طلا در مشهد به کمترین حد ۲ماهه اخیر رسید | نرخ طلا یک کانال دیگر را از دست داد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) وزیر نیرو: از ناترازی انرژی عبور خواهیم کرد قیمت امروز دلار، طلا، سکه و بیت‌کوین (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) | طلا و سکه ریزش کرد بررسی قیمت امروز گوشت گوسفند، گوساله و مرغ در مشهد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) | گوشت آبگوشتی کیلویی چند؟ خرید تضمینی پیاز تا ۵ خرداد ۱۴۰۴، تمدید شد افزایش ۲۰ درصدی حقوق و مزایای پرسنلی دستگاه‌های اجرایی خراسان رضوی در سال ۱۴۰۴ حقوق دولتی مواد معدنی در سال ۱۴۰۴ ابلاغ شد حذف ارز ترجیحی گوشت چه تبعاتی دارد؟ قیمت امروز میوه و تره‌بار در مشهد اعلام شد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) نفت ایران نزدیک به ۷۰ دلار فروخته شد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) جنجال بابک زنجانی؛ از خرید شرکت‌های شستا تا سهام سایپا پیش بینی قیمت ارز و دلار (پنجشنبه ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) قطع برق صنایع پرمصرف برای توزیع عادلانه انرژی هجدهمین نمایشگاه بین‌المللی صنایع دستی و گردشگری آغاز شد| مشهدالرضا(ع) میزبان ۴۹۰ شرکت از ۳۲ استان کشور+ فیلم پیش بینی قیمت طلا و سکه (پنجشنبه ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) انتقاد تند وزیر صمت به قطع کامل برق صنایع بزرگ در ۱۵ روز آینده (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) معاملات اوراق مالی اسلامی در بازار سرمایه از مالیات معاف شد (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

انحلال موسسه مالی نور به زیان بانک ملی نخواهد بود | ۲۰۰۰ صورت مالی افشانشده تا پایان سال منتشر می‌شود

  • کد خبر: ۱۹۸۵۰۵
  • ۱۴ آذر ۱۴۰۲ - ۱۳:۰۲
انحلال موسسه مالی نور به زیان بانک ملی نخواهد بود | ۲۰۰۰ صورت مالی افشانشده تا پایان سال منتشر می‌شود
وزیر اقتصاد با اشاره به عدم زیان بانک ملی از انحلال موسسه مالی نور، از انتشار ۲ هزار صورت مالی که در سال های اخیر افشا نمی شد تا پایان سال جاری خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز سید احسان خاندوزی در آیین نکوداشت روز حسابدار با اشاره به لزوم وجود شفافیت مالی برای تعالی، توسعه و عدالت اقتصادی گفت: اگر سیاست گذاری را علم اتخاذ تصمیم‌های درست در اداره کشور می‌دانیم، برای این تصمیم‌های درست و بهینه در کشور، نیازمند اشراف دقیق بر اطلاعات مالی در اقتصاد هستیم. این اشراف جز از طریق حسابداری‌های حرفه‌ای و جامع و مستقل میسر نمی‌شود و اساسا تا این گزارشگری مالی دقیق وجود نداشته باشد، سیاست گذار این فرصت را نخواهد داشت تا در زمان خودش تصمیم درست بگیرد. از طرفی گزارشگری مالی در واقع شبکه عصبی اقتصاد است و حسابداران و حسابگران همین شبکه‌های عصبی است.

وی افزود: هر چقدر پیامی که از وضعیت بازیگران اقتصادی به خود بازیگرد اقتصادی و حرفه و صنعت و بازاری که وجود دارد و در لایه بالاتر به حکمران، حتما زمینه ساز اتخاذ تصمیمات درست است. هر قدر سیاست گذاران مطلع شوند که نقش حرفه‌ی حسابداری چقدر مهم است حتما اتکا‌ها به گزارش‌های تولید شده توسط حسابداران بیشتر خواهد شد.

ضریب نفوذ خدمات حسابداری در کشور پایین است

خاندوزی گفت: ما برای کمک به اثربخشی بیشتر گزارشگری مالی، برای اتخاذ تصمیم درست و ارائه تصویر‌های واقعی امادگی کامل داریم. ضریب نفوذ خدمات حسابداری در کشور پایین است و متاسفانه حتی این مشکل به سیاست گذار خوب منتقل نشده است که در اینجا ضعف‌هایی وجود دارد وباید تمهیداتی در این خصوص اندیشه شود.
وی ادامه داد: چرا نباید اعتماد کافی به سند‌های حسابداری وجود داشته باشد و خیلی‌ها به اطلاعات مالی اعتنا نکنند. در همین راستا ما باید به سمت اثربخشی گزارشگری‌های مالی قدم برداریم. متاسفانه حرفه‌ی حسابداری از وجود رقابت‌های مخرب رنج میبرد و نرخ شکنی‌ها در این حوزه وجود دارد.

وزیر اقتصاد ادامه داد: دومین نکته که وجود دارد مسئله حکم رانی در داخل خود حرفه است. مراودات مالی در دو دهه اخیر به شکل بسیار پرشتابی تغییر کرده است، بنابراین گزارشگری مالی نیز باید با این تحولات به سرعت اصلاح و ارتقا یابد. اما امروز با توجه به اینکه اقتصاد جهان و اقتصاد ایران تغییرات گسترده‌ای کرده نمی‌شود به سبک و سیاق سابق گزارش‌ها را ارائه داد. امروز با توجه به پیشرفت‌ها ما باید بلافاصله شاهد گزارشات پایان دوره ای، فصلی و میان دوره‌ای باشیم.

خاندوزی گفت: یکی از نخبگانی‌ترین مجموعه‌های کشور قطعا مجموعه حسابداران و حسابرسان هستند. بسیاری از بخش هاس اقتصادی اساسا تصویر درستی از انچه می‌تواند حرفه آن را به سامان کند ندارد و نقش حرفه را به خوبی نمی‌شناسند. به عنوان مثال قانون گذار می‌تواند با مشورت با جامعه حسابداران به تدوین قانون‌های دقیق‌تر و بهینه‌تر بپردازد.

عدم تصویر سازی درست از اطلاعات مالی منجر به گمراهی افکار عمومی خواهد شد

وزیر اقتصاد با اشاره به انحلال موسسه مالی نور و ادقام ان با بانک ملی گفت: از سال‌ها قبل، فلان موسسه مالی در کشور سال‌های سال ناتراز بوده است و برخی دوستان میگفتند باید هرچه زودتر منحل شود. دوره‌های قبلی گذشت و تصمیمی گرفته نشد، اما در دولت جدید به سرعت با این موسسه‌ها برخورد شد. اما متاسفانه تصویری که در بیرون شکل گرفته این است که هزینه‌ای از جیب مردم خارج شده و انگار مثلا بانک ملی هم اکنون زیان کرده است.

وی ادامه داد: این درحالی است که همه‌ی این موارد قابل پیش بینی بوده و پیش بینی شده است. اینکه چه دارایی‌هایی به بانک ملی منتقل شود و بانک مرکزی چه خط اعتباری به بانک ملی تخصیص دهد تا این بانک دچار ضرر نشود، همگی تدبیر شده و این موضوع بخاطر عدم تصویر سازی درست توسعه جامعه‌های نخبگانی در کشور است. همین موضوع ساده تفاوت بین ناترازی در دارایی بدهی و درامدهزینه اگر برای جامعه تصویر سازی می‌شد هم اکنون مردمفکر نمی‌کردند که بانک ملی ضرر کرده است.

خاندوزی با اشاره به فعالیت‌های وزارت اقتصاد در راستای ایجاد شفافیت در اقتصاد کشور گفت: تا پایان سال خواهیم توانست ۲۰۰۰ صورت مالی که تا یکی دو سال پیش افشا نمی‌شد افشا خواهد شد و این اهتمام برای شفافیت مالی ادامه دار خواهد بود.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->